Logo True Colors Coaching

The Happy Brain Formule

Van hectiek en stress naar een gelukkig leven in balans!

Herken jij jezelf?

Je bent iemand die balans en harmonie nastreeft in je leven, zowel thuis als op je werk, op school en in relaties. Je geniet van het gezelschap van anderen en vindt het soms ook heerlijk om op jezelf te zijn. Je bent nieuwsgierig en verbreedt graag je horizon.

Helaas leven we in een hectische wereld, waarin we steeds overprikkeld worden en met veel stress te maken hebben. Daardoor raak je sneller uit balans waardoor je je alleen voelt, gespannen en zelfkritisch bent en weinig zelfvertrouwen hebt. Vaak voelt het alsof je geen enkele grip meer hebt. Het liefst wil je een fijn leven, waarin je ontspannen en gelukkig bent. Je wilt graag het beste uit jezelf halen en je dromen waarmaken. En je wilt onbezorgder genieten van de mooie dingen in het leven.

Ik snap heel goed dat je daarnaar verlangt. Ik merk zelf dat wanneer ik gestrest ben, ik me eerder zorgen maak, kritischer op mezelf ben en minder aan kan. Inmiddels weet ik ook uit eigen ervaring, dat je weer meer grip op je leven krijgt en er rust komt als je de natuurlijke vaardigheden, die je al in je hebt, verder ontwikkelt door het doen van eenvoudige oefeningen.

Daarom heb ik de training “Van hectiek en stress naar een gelukkig leven in balans” ontwikkeld, gebaseerd op de training Positieve Neuroplasticiteit van Rick Hanson. Daarin leer je innerlijke vermogens te ontwikkelen om hobbels en uitdagingen in je leven te tackelen, zodat je met meer (zelf-)vertrouwen, veerkracht en compassie voor jezelf en anderen in het leven staat.

Na de training

Nog steeds luister ik echt naar complimenten, nog steeds laat ik positieve ervaringen goed binnenkomen. Voor mij was deze training zeer waardevol.

De lessen

Omdat dit zo’n persoonlijk verandertraject is heb ik er voor gekozen om jou live te begeleiden in deze training. Ook kan ik dan direct al je vragen beantwoorden. Naast de les krijg je opdrachten om uit te voeren. Dit zijn eenvoudige opdrachten, die niet veel tijd vragen maar wel heel veel impact hebben. Door deze opdrachten te maken en/of te doen haal je het meeste uit de training en leer je de opgedane kennis toe te passen in je dagelijkse leven. We hebben regelmatig contact zodat je ook echt in beweging blijft en je elke keer een paar stappen kunt zetten. Je krijgt iedere keer iets nieuws om aan te werken. Het hele proces wordt dan beter behapbaar. Je leert sneller en beter en het is veel effectiever. De groep wordt klein gehouden omdat ik je persoonlijk wil leren kennen en jou op de best mogelijke manier wil begeleiden. De groep bestaat uit max. 8 deelnemers, zodat ik je een veilige groep kan garanderen, die voor jou vertrouwd voelt.

Opnames

Mocht je een keer missen, geen probleem. Je kunt elke les na afloop eenvoudig terugkijken (opname).

Prijs

Je investering in de training inclusief de persoonlijke begeleiding voor 9 weken en bonussen is nu € 369,- (inclusief btw) omdat dit de eerste lancering is van de live-online training.

Normaal kost de training € 498,- De aanbieding is geldig tot 1 juli 2024.

De training is geschikt als je:

De training is niet geschikt als :

Weet je het niet zeker of het iets voor je is, plan dan een gesprek met mij in.

Wat vinden anderen?

De training heb ik persoonlijk bijgewoond. Het was juist de directe interactie met Connie als trainer en de andere cursisten die voor mij van grote meerwaarde was. Door de aanbiedingsvorm die destijds werd gekozen, voelde de training (meer dan een cursus) inspirerend aan. Connie’s expertise op het gebied van de materie en de uitdagende aanpak zorgden voor een betekenisvolle overdracht van deze abstracte materie. Hierdoor kon deze kennis bij de cursisten functioneel worden ingezet. Interessant wassutzekur!

Harm ten Cate

Ik ben niet zo’n vrolijk type. Negatieve woorden en gedachten kunnen bij mij heel groot worden en lange tijd bepalen hoe ik me voel.
Ik wist dat ik echt wel positieve ervaringen en gedachten had, maar het effect daarvan leek altijd snel weer weg te zijn. Op de een of andere manier waren negatieve gedachten veel sterker dan positieve.

Connie leerde me dat je je brein kunt trainen om negativiteit minder naar de voorgrond te schuiven. De theorie was verhelderend. Ik heb geleerd om bewust aandacht te besteden aan positieve gebeurtenissen en gevoelens, hoe klein die ook lijken. Daardoor hebben positieve gedachten meer invloed op hoe ik me voel. (Een onbekende glimlachte net naar me! Wat leuk, dat compliment van…! De zon schijnt!)

Suzan Quist

In 2022 deed ik mee met de pilot Positieve Neuroplasticiteit gegeven door Connie. In die tijd was mijn zelfbeeld niet heel positief, ik was heel onzeker en zag vooral wat goed was bij anderen en wat er bij mij dus aan ontbrak. Connie vroeg of ik mee wilde doen met de pilot, wat ik wel leuk vond. Baat het niet, dan schaadt het niet. 

Nou, het heeft veel positiefs opgeleverd. Complimenten echt horen, stil staan bij positieve ervaringen die ik opdeed. Die goed in mij in laten werken en daarmee positiever naar mezelf kunnen kijken. Het mooie is dat dit nog steeds werkt. Nog steeds luister ik echt naar complimenten, nog steeds laat ik positieve ervaringen goed binnenkomen. Voor mij was deze training zeer waardevol.

Petra Vreugdenhil-Buurveld

Bekijk hier de
inhoud & planning
van jouw training De Happy Brain Formule en meld je aan!

Samen met mij naar een gelukkig leven in balans!

Ik ben Connie Triantafillidis
Naast mijn werk in het onderwijs heb ik, na de opleiding tot gedragsspecialist, sinds 2014 een eigen praktijk als adhd/add coach. Ik merkte dat mensen met adhd vaak te kampen hebben met een negatief zelfbeeld. Ik heb ontdekt dat Positieve Neuroplasticiteit en de methode die Rick Hanson ontwikkeld heeft niet alleen waardevol is voor mensen met adhd, maar ook voor mezelf en vele anderen.

Het heeft mijn leven veranderd
In 2015 heb ik de eerste training bij Rick Hanson gevolgd en was zo enthousiast dat ik verscheidene vervolgtrainingen heb gedaan. Inmiddels ben ik gecertificeerd trainer. In mijn dagelijkse leven pas ik de oefeningen toe waardoor ik anders in het leven sta. Datzelfde zie ik bij mijn cliënten die ik deze methode ook heb geleerd.

Bel mij terug?

Weet je niet zeker of de training Happy Brain Formule iets voor je is, plan dan een gesprek met mij in. Vul het formulier in en ik bel je terug.