Referenties

Ervaringen van clienten.

Geert, 18 jaar, Zwolle

Ik kwam bij de coaching om te leren plannen. Ik wist dat ik ADD had en dacht dat het alleen een concentratieprobleem was. Maar het is nog veel meer, daarom kwam ik ook in situaties terecht waarvan ik niet wist hoe ik er mee om moest gaan.

Mijn ervaringen met de coaching zijn opvallend goed. Ik werd heel goed geholpen met de vragen die ik had. Alles werd niet voorgezegd, maar ik moest er zelf over nadenken. Hele goeie uitleggen en op een leuke manier achter dingen komen over jezelf en daar van leren, met name hoe je om moet gaan met ADD.

De resultaten zijn verbluffend. Nee, maar echt. Ik had last van stemmingswisselingen. De ene week was super, de andere verschrikkelijk. Ik was erg gestrest, veel te druk en geen idee hoe of waardoor het kwam. Na een paar keer coaching kwam ik er achter wat ik eigenlijk had, wat het met me deed en dat ik daar eigenlijk ook wel mee om kan gaan. Dat is wel heel leuk.

Ik zou het zeker aanraden aan jong volwassenen die een beetje hetzelfde hebben als ik. Die nog niet helemaal duidelijk hebben wat ze eigenlijk aan het doen zijn. Ik hoor soms anderen met ADD ( of die denken ADD te hebben) praten en dan hoor ik dingen terugkomen waarvan ik denk, daar weet ik al een beetje mee om te gaan. Die ander weet dat dan nog niet en dat vind ik zo zonde.

Wat ik heel leuk vond is dat als ik met iets kwam er altijd een boek, kaarten of een spelletje tevoorschijn kwam wat daarop hielp. Het was allemaal interessant en ik heb er ook allemaal van geleerd.

Gewoon makkelijke, duidelijke Jip en Janneke taal, in gesprek er over en achter dingen komen. Dat was heel leuk. Dus bedankt daarvoor.

 

 

Demi, 19 jaar, Zwolle   

”Door de coaching merk ik dat ik steviger in mijn schoenen sta en handvatten heb gekregen om problemen aan te pakken. Connie biedt tijdens de coaching een luisterend oor maar laat je tegelijkertijd ook goed naar jezelf kijken. Ze helpt je om anders tegen situaties aan te kijken en om niet te streng te zijn voor jezelf, d.m.v.  kleine opdrachten en gesprekken. Dat heeft mij persoonlijk erg geholpen.”

 

René, 25 jaar, Epe

Voordat ik begon met de coaching had ik er geen bepaald idee bij. Ik was alleen een beetje bang dat ik iemand zou krijgen die mij op voorhand zou veroordelen en dat het echt binnen een kader zou zijn van ik en ADD en niet ik als individu. Maar toen het eenmaal zover was, vond ik helemaal niet dat het zo was. Voor de coaching vond ik het ook nog lastig om echt over mezelf en over problemen te praten. Ik vond het spannend  dat ik opeens aan een vreemde dingen moest gaan vertellen.

Mijn ervaring met de coaching uiteindelijk was leuk, en goed, fijn. Ik heb er echt wat aan gehad. Ik  vond het alleen al fijn om gewoon met iemand te praten over wat ik heb, iemand die er begrip voor toont, iemand die luistert. Dus ja, heel positief eigenlijk.

Ik gebruik sommige dingen van de coaching nog steeds, zoals mindfulness. Als ik in bed lig te piekeren en echt niet kan slapen, dan doe ik de bodyscan. En als ik heel druk in mijn hoofd ben, ga ik gewoon rustig zitten met mijn ogen dicht en beeld mezelf in op een andere plek.

Ik heb ook veel dingen kunnen verwerken zodat ik er nu wel mee om kan gaan. Eerder vond ik dat moeilijk.

Ook heb ik de negatieve spiraal waar ik in zat doorbroken. Als ik op juiste weg zat en dan in de fout ging, dacht ik meteen dat ik weer opnieuw moest beginnen, maar ik heb geleerd om gewoon verder te gaan waar ik gebleven was en niet bij de pakken neer te gaan zitten. Dat heb ik ook echt, echt, echt hiervan meegenomen. Want eerst dacht ik dan het lukt toch niet en gaf ik de hoop op. Maar nu denk ik: er is altijd hoop. Hoe slecht het soms ook gaat. Tuurlijk gaat het soms ook echt heel slecht, voel ik me echt heel rot, maar er is altijd dat lichtpuntje. Gewoon weer doorgaan en dan merk ik dat het uiteindelijk weer goed komt.

Ik zou de coaching zeker aanbevelen. Ik zou het aan jongeren aanbevelen en dan vanaf een wat jongere leeftijd. En zeker vanaf de puberteit. Omdat pubers vol met hormonen en gekkigheid zitten, zodat ze het juist dan nodig hebben. Je school kan er onder lijden als je ADD hebt. En als je er vroeg bij bent kun je bepaalde tips al meenemen. Ik denk dat iedereen er wat aan kan hebben. Ook op mijn leeftijd, ik ben nu 25. Ik denk misschien zelfs volwassenen nog wel. Ja, tuurlijk want er zijn ook volwassenen die er nog steeds last van hebben.

Ik heb er niet veel last meer van. Ik weet dat ik het heb, maar ik probeer er zoveel mogelijk mijn voordeel uit te halen. En ja, met bepaalde dingen moet ik gewoon rekening houden. Ik moet alles echt opschrijven, ook kleine dingen zoals afspraken, want anders vergeet ik het. Het kan gewoon niet in mijn hoofd. Maar dat zit gewoon in mij. Dat weet ik en daar moet ik gewoon mee omgaan. Maar er zijn ook de positieve dingen, zoals creativiteit. Ik ben blij dat ik het heb, laat ik het zo zeggen. Dat is wel een verschil met toen ik hier kwam. Ik label mezelf niet meer met ADD, ik geef wel toe dat ik het heb. Het is iets wat bestaat, maar dit is mijn persoonlijkheid. En de één moet daarmee leven, een ander daarmee en ik moet hiermee leven en dat komt wel goed.

Ik heb er mee leren omgaan. In het begin, toen ik mij liet testen bij de dokter was het echt een beetje een klap, zo van oké, wow.  Ik heb het ook wel gebruikt en nam wel eens de slachtofferrol in. Maar nu weet ik dat dat nergens op slaat. Nu zie ik het niet meer zo en nu deal ik er gewoon mee. Ik zie het niet meer als een obstakel, maar als een uitdaging.

Ik denk dat als je ADD of ADHD hebt, er genoeg uit de coaching valt te halen, genoeg tips en oefeningen die je mee kan nemen. Absoluut.

Alwin, 19 jaar, Zwolle
Ik zat eerst met mezelf in de knoop en had daardoor geen zin in bijvoorbeeld school.
Met behulp van de coaching heb ik gewerkt aan mijn negatieve denkwijze. Ik ben mij bewuster geworden van mijzelf en alles om mij heen. Door anders te gaan kijken ben ik mezelf meer gaan waarderen en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Met school gaat het nu wel goed komen.
Ik heb veel aan de coaching gehad.

Contactformulier

Telefoonnummer

06-18131069

Email

info@truecollorscoach.nl

Adres

St. Crusiusweg in Epe.

Openingstijden

Ma – Vrij: 19.00 uur – 17:00 uur
Weekend: alleen op afspraak

Sitemap

Home
Werkgebieden
Over mij
Referenties
Contact

Contact

06-18131069
info@truecolorscoach.nl
St. Crusiusweg 2 in Epe
Maandag en vrijdag hele dag  
Di, wo en donderdagmiddag 
's Avonds en weekend: alleen op afspraak