Over mij

Connie Triantafillidis

“Iedereen mag zijn of haar echte kleuren laten zien.”

Wie ben ik?

Het is mijn missie om kinderen en jongeren (weer) in zichzelf te laten geloven: ze mogen hun echte kleuren laten zien. In de coaching zie ik het als een uitdaging om samen op zoek te gaan naar mogelijkheden. We onderzoeken hoe eigenschappen en kwaliteiten ingezet kunnen worden om minder last te hebben van bijvoorbeeld snel afgeleid zijn, druk en chaotisch gedrag. Er kan gerekend worden op expertise, integriteit, betrouwbaarheid en professionele begeleiding in mijn praktijk “True Colors”.

Oorspronkelijk kom ik uit het basisonderwijs en ben daar enkele jaren in werkzaam geweest voordat ik naar het buitenland vertrok. Ik ben getrouwd met een fijne Griekse man, vandaar mijn achternaam. We hebben verscheidene jaren in Griekenland gewoond, waar ook onze twee zoons zijn geboren. Weer terug in Nederland wilde ik graag weer met kinderen en jongeren werken. Ik vond een geweldige baan bij “Woldyne”, trainingsinstituut voor lvb-jongeren. Omdat er sprake was van veel gedragsproblematiek wilde ik mij daar graag in specialiseren. Daarom heb ik de Master Special Educational Needs gedaan met uitstroomprofiel gedragsproblematiek, waar ik afstudeerde als gedragsspecialist (Master SEN). Om meer met deze kennis te doen ben ik gaan werken als ambulant begeleider bij de Ambelt op reguliere scholen en begeleidde ik met veel passie rugzakleerlingen. Door de invoering van het passend onderwijs hield deze functie helaas op te bestaan. Tijdens mijn loopbaan kwam ik veel in aanraking met kinderen en jongeren met AD(H)D (symptomen) die vastliepen op school, in een relatie of op het werk. Dat maakte dat ik een specifieke opleiding ben gaan doen gericht op het begeleiden van kinderen en jongeren met AD(H)D. De opleiding voor coach heb ik gevolgd bij ADHD-centrum Nederland te Delft, bij Cathelijne Wildervanck ( “Hoe haal je het uit je hoofd”). In 2014 ben ik begonnen met mijn eigen coachingpraktijk  “True Colors”.

Naast mijn coachingpraktijk begeleid ik in het studiecentrum van mbo Menso Alting studenten die om de één of andere reden extra begeleiding nodig hebben. Vooral de combinatie van werken op school en in mijn praktijk is super. Ik blijf nauw betrokken bij het onderwijs, de ouders, leerkrachten, docenten en begeleiders en weet wat er op dat gebied speelt. Op alle terreinen kan ik mijn coachende vaardigheden inzetten. Ik werk met veel passie, enthousiasme en toewijding. Ieder mens heeft recht op zijn/haar plekje in onze maatschappij!

Contactformulier

Telefoonnummer

06-18131069

Email

info@truecollorscoach.nl

Adres

St. Crusiusweg in Epe

Openingstijden

Ma – Vrij: 19.00 uur – 17:00 uur
Weekend: alleen op afspraak

Sitemap

Home
Werkgebieden
Over mij
Referenties
Contact

Contact

06-18131069
info@truecolorscoach.nl
St. Crusiusweg 2 in Epe
Maandag en vrijdag hele dag  
Di, wo en donderdagmiddag 
's Avonds en weekend: alleen op afspraak