Over mij

Connie Triantafillidis

“Iedereen mag zijn of haar echte kleuren laten zien.”

Wie ben ik?

Het is mijn missie om kinderen, jongeren en (jong-)volwassenen met AD(H)D of symptomen daarvan (weer) in zichzelf te laten geloven: ze mogen hun echte kleuren laten zien. In de coaching zie ik het als een uitdaging om samen op zoek te gaan naar mogelijkheden. We onderzoeken hoe eigenschappen, talenten en kwaliteiten ingezet kunnen worden om minder last te hebben van bijvoorbeeld snel afgeleid zijn, druk en chaotisch gedrag. Er kan gerekend worden op expertise, integriteit, betrouwbaarheid en professionele begeleiding in mijn praktijk “True Colors”.

Oorspronkelijk kom ik uit het basisonderwijs en ben daar enkele jaren in werkzaam geweest voordat ik naar het buitenland vertrok. Ik ben getrouwd met een fijne Griekse man, vandaar mijn achternaam. We hebben verscheidene jaren in Griekenland gewoond, waar ook onze twee zoons zijn geboren. Weer terug in Nederland wilde ik graag weer met kinderen en jongeren werken. Ik vond een geweldige baan bij “Woldyne”, trainingsinstituut voor lvb-jongeren. Omdat er sprake was van veel gedragsproblematiek wilde ik mij daar graag in specialiseren. Daarom heb ik de Master Special Educational Needs gedaan met uitstroomprofiel gedragsproblematiek, waar ik afstudeerde als gedragsspecialist (Master SEN). Om meer met deze kennis te doen ben ik gaan werken als ambulant begeleider bij de Ambelt op reguliere scholen en begeleidde ik met veel passie rugzakleerlingen. Door de invoering van het passend onderwijs hield deze functie helaas op te bestaan. Tijdens mijn loopbaan kwam ik veel in aanraking met kinderen, jongeren en (jong-)volwassenen met AD(H)D (symptomen) die vastliepen op school, in een relatie of op het werk. Dat maakte dat ik een specifieke opleiding ben gaan doen gericht op het coachen van mensen met AD(H)D. De AD(H)D coach-opleiding heb ik gevolgd bij ADHD-centrum Nederland te Delft, bij Cathelijne Wildervanck    (“Hoe haal je het uit je hoofd”). In 2014 ben ik begonnen met mijn eigen coachingpraktijk  “True Colors”.

Naast mijn coachingpraktijk begeleid ik in het dagelijkse leven in het studiecentrum van mbo Menso Alting studenten die om de één of andere reden extra begeleiding nodig hebben. Vooral de combinatie van werken op school en in mijn praktijk is super. Ik blijf nauw betrokken bij het onderwijs en weet zodoende ook wat er op dat gebied speelt. Op alle terreinen kan ik mijn coachende vaardigheden inzetten. Ik werk met veel passie, enthousiasme en toewijding. Ieder mens heeft recht op zijn/haar plekje in onze maatschappij!

Contactformulier

Telefoonnummer

06-18131069

Email

info@truecolorscoach.nl

Adres

St. Crusiusweg 2
8161HG Epe

Openingstijden

Maandag
Woensdag
Donderdagmiddag
Vrijdagmiddag
Zaterdagmorgen

’s Avonds op afspraak.

Sitemap

Home
Werkgebieden
Over mij
Referenties
Contact

Contact

06-18131069
info@truecolorscoach.nl
St. Crusiusweg 2
8161HG Epe

Maandag
Woensdag
Donderdagmiddag
Vrijdagmiddag

's Avonds en in het weekend op afspraak.