Logo True Colors Coaching

Heb ik
ADHD?

Heb ik ADHD?

Jouw hoofd is één grote chaos van gedachten. Tussen momenten van focus en afleiding, vraag jij je af: “Heb ik AD(H)D?” Gemiste deadlines en chaotische gedachten maken jou aan het twijfelen. Je bent op zoek naar antwoorden, verstrikt in onzekerheid en eenzaamheid. Hoe moet ik nu verder!

Jouw hoofd is één grote chaos van gedachten. Tussen momenten van focus en afleiding, vraag jij je af: “Heb ik ADHD?” Gemiste deadlines en chaotische gedachten maken jou aan het twijfelen. Je bent op zoek naar antwoorden, verstrikt in onzekerheid en eenzaamheid. Hoe moet ik nu verder!

Snel, veel en creatief denken

Je bent altijd super enthousiast en zit boordevol ideeën waar anderen niet op komen. Je geniet ervan om oplossingen te bedenken in lastige situaties. Mensen helpen die het moeilijk hebben vind je heerlijk. Snel, veel en creatief denken hoort bij jou.

Maar je raakt snel afgeleid, je hoofd is net een flipperkast en je gedachten schieten alle kanten op. Je vergeet van alles. En komt meestal niet toe aan het uitvoeren van de honderd plannen en ideeën die je hebt. Er liggen wel tien boeken op je nachtkastje, maar je hebt er nog niet één helemaal uitgelezen. Je merkt dat je dingen anders doet dan anderen en gaat steeds meer je best doen om je aan te passen. Je hebt het gevoel dat er veel meer inzit, maar op de één of andere manier komt het er niet uit.

Je doet dingen anders dan anderen

Alles kost teveel energie

Als je niets doet blijf je in dit kringetje ronddraaien. Je zult het gevoel hebben steeds minder jezelf te kunnen en mogen zijn. Dat kost veel energie, waardoor het je steeds minder lukt om je aan te passen en erbij te horen. Je moet je steeds vaker af- of ziek melden, omdat je de energie niet kunt opbrengen de dingen te doen die je moet doen. Het hele weekend is nodig om bij te komen. En omdat je toch de drang hebt om door te gaan kan het uiteindelijk zelfs op een burn-out uitdraaien.

Een burn-out wil je niet en dat hoeft ook niet. Krijg meer rust en ruimte door te snappen hoe het brein werkt. Daardoor begrijp je jezelf beter. En krijg je meer energie en focus. Je gaat gebruik maken van je talenten en laat je eigen unieke zelf weer stralen.

Wil je ontdekken wat er ook alweer leuk is aan jou, maak dan een afspraak. Tijdens het gesprek ontdek je direct hoe je vandaag nog verandering kunt brengen in je leven. Laat je verrassen door nieuwe inzichten en zet de eerste stap naar een betere toekomst!

Zet de eerste stap naar een betere toekomst!

Hele goeie uitleggen en op een leuke manier achter dingen komen over jezelf en daar van leren, met name hoe je om moet gaan met ADD.

Geert, 18 jaar, Zwolle

Connie helpt je om anders tegen situaties aan te kijken en om niet te streng te zijn voor jezelf, d.m.v. kleine opdrachten en gesprekken. Dat heeft mij persoonlijk erg geholpen.

Demi, 19 jaar, Zwolle

Ik vond het alleen al fijn om gewoon met iemand te praten over wat ik heb, iemand die er begrip voor toont, iemand die luistert. Dus ja, heel positief.

René, 25 jaar, Epe